Eurobasket

Ντε Κολό: «Πολύ καλή ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες η Ελλάδα»

Ο Νάντο Ντε Κολό εξήρε την Εθνική αλλά τόνισε πως η Γαλλία πρέπει να αντιδράσει μετά την ήττα της στην πρεμιέρα.

Κάλεσμα για ενότητα και αντίδραση από τη Γαλλία μετά την ήττα από τη Φινλανδία την Πέμπτη και εν όψει της δύσκολης συνέχειας απηύθυνε ο Νάντο Ντε Κολό. Ο σταρ της ΤΣΣΚΑ έδειξε να έχει σε μεγάλη εκτίμηση την ελληνική ομάδα για το σημερινό ματς.

«Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε ακόμη πιο ενωμένοι. Στον αγώνα με τη Φινλανδία δεν παίξαμε άσχημα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μάς έλειψε η συγκέντρωση, καθώς χρειαζόταν να εστιάσουμε στην άμυνα και εστιάζαμε στην επίθεση. Σε κάθε περίπτωση η Φινλανδία είναι καλή ομάδα. Έχουμε άλλα τέσσερα ματς μπροστά μας και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Κάποιοι θα πουν και πως το 2013 χάσαμε το πρώτο ματς και στη συνέχεια κατακτήσαμε το Ευρωμπάσκετ, αλλά τώρα είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση», τόνισε ο Ντε Κολό.

«Είναι πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα. Έχουν πολύ καλούς ψηλούς και μεγάλα ύψη. Και έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Δεν θα εστιάσουμε πάνω σε έναν ή δύο, γιατί μπορούν όλοι να κάνουν ζημιά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, ειδικά στην άμυνα, για να βρούμε αυτοπεποίθηση. Οι αντίπαλοί μας παίζουν τελείως διαφορετικά από τη Φινλανδία. Αρχίσαμε άσχημα τη διοργάνωση, αλλά τώρα πρέπει να αντιδράσουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x